Fillers van Sonsbeeck Kliniek

Bij Sonsbeeck Kliniek verjongen en verbeteren wij uw huid met fillers. Wij passen fillers toe bij het herstellen van contouren in uw gezicht en om rimpels op te vullen. Fillers zijn uitermate geschikt om het volume van uw gezicht terug te brengen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring met injectables en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Door het natuurlijke verouderingsproces krijgt u rimpels en verliest het gezicht haar volume en contouren. Hierdoor kunt u er onterecht vermoeid of gestresst uitzien. Met fillers herstellen wij de jeugdige vormen van uw gezicht. Onze artsen geven een persoonlijk advies over de verschillende behandelingen die toepasbaar zijn bij uw situatie.

Afspraak maken
Bovenlip lijntjes opvullen

Behandelingen met Fillers

Bekijk hieronder de verschillende behandelingen met fillers van Sonsbeeck Kliniek.

Lippen

Lip Fillers

Jukbeenderen

Jukbeenderen Fillers

Kaaklijn

Kaaklijn Fillers

Kin

Kin Fillers

Marionetlijnen

Marionetlijnen Fillers

Neus-lippenplooi

Neus-lippenplooi Fillers

Neuscorrectie

Neuscorrectie

Rimpelopvulling

Rimpels opvullen

Bovenlip lijntjes

Bovenlip Lijntjes
Kin fillers

De toepassingen van Fillers

In de loop der jaren krijgt u rimpels en verliest het gelaat haar volume en contouren. De artsen van Sonsbeeck Kliniek kunnen u op een strategische wijze hierbij helpen. Wij kunnen u namelijk helpen om het volume in uw gezicht te herstellen. Heeft u rimpels waar u van af wilt? Dan kunnen de artsen van Sonsbeeck Kliniek de mogelijkheden met u bespreken. U kunt op onze website een vrijblijvend consult inplannen.

Veelgestelde vragen over fillers

Wat is het verschil tussen fillers en botox?

Fillers en botox hebben beide een andere werking. Botox wordt gebruikt om spiertjes te laten ontspannen waardoor de huid ontspant. Fillers worden gebruikt om op te vullen, dit wordt o.a. toegepast op lippen, jukbeenderen, rimpels en wangen.

Voor welke rimpels worden fillers gebruikt?

Door het gebruik van fillers vullen wij rimpels in het hele gelaat op. U kunt er ook voor kiezen om uw jeugdige contouren te laten herstellen door middel van het opvullen van uw jukbeenderen, kin of kaaklijk maar het is ook mogelijk om uw lippen op te vullen.

Welke merken worden er gebruikt bij Sonsbeeck Kliniek?

Bij Sonsbeeck Kliniek gebruiken wij uitsluitend tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur, zoals het merk Teosyal. Wij gebruiken fillers die aansluiten op uw behandeling. De merken die worden gebruikt bij Sonsbeeck Kliniek zijn veilig op korte en lange termijn, betrouwbaar en werkzaam.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Een filler behandeling bij Sonsbeeck Kliniek bestaat uit een (gratis) intake gesprek van ongeveer 10 minuten, eventuele verdoving, administratieve afhandeling,  de filler behandeling, instructies en uitleg van de behandelend arts en een eventuele na-controle indien gewenst/nodig.

Wat zijn de kosten van een behandeling met fillers?

De kosten van een behandeling met fillers van Sonsbeek Kliniek zijn moeilijk van te voren te in te schatten. Alle rimpels zijn anders, op onze prijslijst kunt u een indicatie krijgen van de kosten. Bij de vrijblijvende intake kan de behandelend arts adviseren om een bepaalde behandeling erbij te nemen om te zorgen voor een optimaal resultaat. Uw persoonlijke wensen en uw gezichtskenmerken spelen hierin een belangrijke rol. Maak een vrijblijvende intake afspraak bij Sonsbeeck Kliniek voor een advies op maat.

Wanneer mag ik geen fillers?

Er zijn een aantal situaties waar u niet behandelt mag worden met fillers.

  • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft
  • Er is een actieve herpes infectie op uw lippen
  • U bent overgevoelig bent voor hyaluronzuur filler
  • Er is permanent vulmateriaal aanwezig op de plek van behandeling
  • Er is vulmateriaal aanwezig waarvan niet bekend is of dit samen kan met hyaluronzuur filler

Wat zijn de bijwerkingen?

Na de behandeling kunt u last krijgen van wat zwelling en/of blauwe plekjes. In bijna alle gevallen is dit na 3 dagen weer weg. Krijgt u last van een allergische reactie? Neem dan direct contact met ons of uw huisarts op.

Heeft u een vraag waarvan het antwoord hier niet tussen staat?

Stel uw vraag door uw gegevens en vraag hieronder in te vullen:

VERZENDEN

Prijslijst Fillers

Consult

Gratis

Lippen

Vanaf €170

Kin

Vanaf €175

Neus-lippenplooi

Vanaf €150

Bovenlip lijntjes (rokerslijntjes)

Vanaf €150

Jukbeenderen

Vanaf €300

Kaaklijn

Vanaf €300

Marionetlijnen

Vanaf €150

Neuscorrectie

Vanaf €250

Plan uw fillerbehandeling bij Sonsbeeck Kliniek

Het is mogelijk om een vrijblijvend consult in te plannen om antwoord te krijgen op al uw vragen.