Bovenlip lijntjes opvullen bij Sonsbeeck Kliniek

Bij Sonsbeeck Kliniek vullen wij uw bovenlip lijntjes op met fillers. Het inhaleren van een sigaret, de zon of een erfelijke aanleg zorgen voor rimpels rondom de bovenlip. Dit kan voor veel vrouwen een grote ergernis zijn.

Onze artsen zorgen voor een mooie opgevulde bovenlip lijntjes. De arts zal met behulp van fillers uw bovenlip lijntjes opvullen. De fillers die wij gebruiken bij Sonsbeeck Kliniek zijn uiterst veilig en voldoen aan alle Europese keureisen.

Afspraak maken
Bovenlip lijntjes opvullen

Prijs vanaf €250,-

Behandeltijd 30 minuten

Effect 6-9 maanden

Meer informatie over het opvullen van uw bovenlip lijntjes

Gratis consult

Bij Sonsbeeck kliniek ontvangen wij u graag om u een advies op maat te geven. Elk gelaat is anders, en wij beantwoorden graag al uw vragen!

Voor, tijdens en na de behandeling

Voor de behandeling vindt er altijd een (vrijblijvend) consult plaats, dit duurt ongeveer 10 minuten. Hier kunt u samen met de behandelend arts de mogelijkheden bespreken. Vervolgens zal u behandeld worden, dit duurt ongeveer 10/15 minuten. De filler wordt in de bovenlip lijntjes geïnjecteerd en de arts zal het gebied masseren om een mooi egaal resultaat te krijgen. Hierdoor wordt er voorkomen dat er bobbels ontstaan. Na de behandeling zal de arts u instructies meegeven.

Wat zijn de bijwerkingen?

De hersteltijd van een neuslippenplooi fillers behandeling is ongeveer 2 weken. Na de behandeling kunt u last hebben van zwelling en blauwe plekjes rondom het behandelde gebied. Dit is de eerste drie dagen het meeste zichtbaar, dit trekt vervolgens vanzelf weer weg.

Controle en vrijblijvende nabehandeling

2 tot 3 weken na de behandeling is het mogelijk om een controle in te plannen. Bij oneffenheden of als er iets niet helemaal naar wens is zullen we de neuslippenplooi kosteloos nabehandelen.

Is het veilig om fillers te gebruiken?

Al onze fillers zijn uiterst veilig. Wij gebruiken alleen merken die EC gecertificeerd en getest zijn volgens de EU eisen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. U zult de naald licht voelen, het is mogelijk om een verdovende crème te gebruiken. Hiermee zullen we de bovenste laag van de huid verdoven waardoor u nog minder pijn zult ervaren.

Hoeveel ML filler heb ik nodig?

Ieder persoon is anders, per persoon is het verschillend hoeveel ML er nodig is voor de desbetreffende behandeling. Er wordt met een aantal zaken rekening gehouden zoals: Uw wensen, huid, vorm van uw gezicht, leeftijd en de natuurlijke vorm van uw kin. Doorgaans gebruiken wij vanaf 0,5ML om uw bovenlip lijntjes op te vullen met fillers.

Wat zijn de kosten?

Bij Sonsbeeck Kliniek is het opvullen van uw bovenlip lijntjes mogelijk vanaf 250 EUR voor 1 ml. Mocht dit niet genoeg zijn om aan uw wensen te voldoen is het mogelijk om deze hoeveelheid de verhogen voor een meerprijs.

Filler behandelingen worden altijd per ML betaald.

Heeft u een vraag waarvan het antwoord hier niet tussen staat?

Stel uw vraag door uw gegevens en vraag hieronder in te vullen:

VERZENDEN

Plan uw bovenlip lijntjes behandeling bij Sonsbeeck Kliniek

Het is mogelijk om een vrijblijvend consult in te plannen om antwoord te krijgen op al uw vragen.