Jukbeenderen Fillers bij Sonsbeeck Kliniek

Bij Sonsbeeck Kliniek vullen wij uw Jukbeenderen op met fillers. Bent u niet tevreden over de huidige vorm van uw jukbeenderen en/of wangen? Dan kunnen wij u hierbij helpen. U kunt een vrijblijvend consult inplannen om informatie te krijgen over onze jukbeenderen fillers behandelingen. Bij ons staan uw wensen centraal en wij zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Onze Jukbeenderen hebben een toonaangevende positie in het gezicht. Mooie, hoge jukbeenderen zijn kenmerken van vrouwelijke schoonheid. Veel mensen zijn niet gezegend met volle jukbeenderen of het natuurlijke verouderingsproces heeft ervoor gezorgd dat het volume van de jukbeenderen in de loop der jaren afneemt. Onze artsen gebruiken verschillende hoogwaardige technieken om uw jukbeenderen te voorzien van ideale contouren.

Afspraak maken
Jukbeenderen Fillers

Prijs vanaf €300,-

Behandeltijd 30 minuten

Effect 6-12 maanden

Meer informatie over jukbeenderen fillers

Gratis consult

Bij Sonsbeeck kliniek ontvangen wij u graag om u een advies op maat te geven. Elk gelaat is anders, en wij beantwoorden graag al uw vragen!

Voor, tijdens en na de behandeling

Voor de behandeling vindt er altijd een (vrijblijvend) consult plaats, dit duurt ongeveer 10 minuten. Hier kunt u samen met de behandelend arts de mogelijkheden bespreken. Vervolgens zal u behandeld worden, dit duurt ongeveer 10/15 minuten. De filler wordt in uw jukbeenderen geïnjecteerd en de arts zal het behandelde gebied masseren om een mooi egaal resultaat te krijgen. Hierdoor wordt er voorkomen dat er bobbels ontstaan. Na de behandeling zal de arts u instructies meegeven.

Wat zijn de bijwerkingen?

De hersteltijd van het plaatsen van jukbeenderen fillers behandeling is ongeveer 2 weken. Na de behandeling kunt u last hebben van zwelling en blauwe plekjes rondom het behandelde gebied. Dit is de eerste drie dagen het meeste zichtbaar, dit trekt vervolgens vanzelf weer weg.

Controle en vrijblijvende nabehandeling

2 tot 3 weken na de behandeling is het mogelijk om een controle in te plannen. Bij oneffenheden of als er iets niet helemaal naar wens is zullen we de jukbeenderen kosteloos nabehandelen.

Is het veilig om fillers te gebruiken?

Al onze fillers zijn uiterst veilig. Wij gebruiken alleen merken die EC gecertificeerd en getest zijn volgens de EU eisen.

Is de behandeling pijnlijk?

Een jukbeenderen fillers behandeling wordt vaak niet als pijnlijk ervaren. U zult de naald licht voelen, het is mogelijk om een verdovende crème te gebruiken. Hiermee zullen we de bovenste laag van de huid verdoven waardoor u nog minder pijn zult ervaren.

Hoeveel ML filler heb ik nodig?

Ieder persoon is anders, per persoon is het verschillend hoeveel ML er nodig is voor de desbetreffende behandeling. Er wordt met een aantal zaken rekening gehouden zoals: Uw wensen, huid, vorm van uw gezicht, leeftijd en de natuurlijke vorm van uw gelaat. Doorgaans gebruiken wij 1,2ml tot 2,4 ml om een ideale, natuurlijke resultaat te creëren.

Wat zijn de kosten?

Bij Sonsbeeck Kliniek is een jukbeenderen filler behandeling vanaf 300 EUR voor 1.2 ml. Mocht dit niet genoeg zijn om aan uw wensen te voldoen is het mogelijk om deze hoeveelheid de verhogen voor een meerprijs.

Filler behandelingen worden altijd per ML betaald.

Heeft u een vraag waarvan het antwoord hier niet tussen staat?

Stel uw vraag door uw gegevens en vraag hieronder in te vullen:

VERZENDEN

Plan uw jukbeenderen filler behandeling bij Sonsbeeck Kliniek

Het is mogelijk om een vrijblijvend consult in te plannen om antwoord te krijgen op al uw vragen.