Kincorrectie bij Sonsbeeck Kliniek

Bij Sonsbeeck Kliniek herstellen wij uw kin met fillers. Wij kunnen dit uitvoeren zonder dat een operatie nodig is! Bent u niet tevreden over de huidige vorm van uw kin? Dan kunnen wij u hierbij helpen. U kunt een vrijblijvend consult inplannen om informatie te krijgen over onze kincorrectie. Bij ons staan uw wensen centraal en wij zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Onze artsen zorgen voor een strakke en egale kin die past bij uw gelaat. De arts zal met behulp van fillers uw en kin herstellen. De fillers die wij gebruiken bij Sonsbeeck Kliniek zijn uiterst veilig en voldoen aan alle Europese keureisen. Een mooie strakke kin zorgt voor een krachtig uiterlijk. Veel mensen zijn niet gezegend met een egale kin of het natuurlijke verouderingsproces heeft ervoor gezorgd dat het volume van de kin in de loop der jaren afneemt. Onze artsen gebruiken verschillende hoogwaardige technieken om uw kin te voorzien van een ideale vorm.

Afspraak maken
Kin fillers

Prijs vanaf €175,-

Behandeltijd 30 minuten

Effect 6-12 maanden

Meer informatie over een kincorrectie

Gratis consult

Bij Sonsbeeck kliniek ontvangen wij u graag om u een advies op maat te geven. Elke kin is anders, en wij beantwoorden graag al uw vragen!

Voor, tijdens en na de behandeling

Voor de behandeling vindt er altijd een (vrijblijvend) consult plaats, dit duurt ongeveer 10 minuten. Hier kunt u samen met de behandelend arts de mogelijkheden bespreken. Vervolgens zal u behandeld worden, dit duurt ongeveer 10/15 minuten. De filler wordt in uw kin geïnjecteerd en de arts zal het gebied masseren om een mooi egaal resultaat te krijgen. Hierdoor wordt er voorkomen dat er bobbels ontstaan. Na de behandeling zal de arts u instructies meegeven.

Wat zijn de bijwerkingen?

De hersteltijd van een kincorrectie is ongeveer 2 weken. Na de behandeling kunt u last hebben van zwelling en blauwe plekjes rondom het behandelde gebied. Dit is de eerste drie dagen het meeste zichtbaar, dit trekt vervolgens vanzelf weer weg.

Controle en vrijblijvende nabehandeling

2 tot 3 weken na de behandeling is het mogelijk om een controle in te plannen. Bij oneffenheden of als er iets niet helemaal naar wens is zullen we de kin kosteloos nabehandelen.

Is het veilig om fillers te gebruiken?

Al onze fillers zijn uiterst veilig. Wij gebruiken alleen merken die EC gecertificeerd en getest zijn volgens de EU eisen.

Is de behandeling pijnlijk?

Een kincorrectie voeren wij uit zonder te opereren, wij gebruiken fillers. De behandeling wordt vaak niet als pijnlijk ervaren. U zult de naald licht voelen, het is mogelijk om een verdovende crème te gebruiken. Hiermee zullen we de bovenste laag van de huid verdoven waardoor u nog minder pijn zult ervaren.

Hoeveel ML filler heb ik nodig?

Ieder persoon is anders, per persoon is het verschillend hoeveel ML er nodig is voor de desbetreffende behandeling. Er wordt met een aantal zaken rekening gehouden zoals: Uw wensen, huid, vorm van uw gezicht, leeftijd en de natuurlijke vorm van uw kin. Doorgaans gebruiken wij vanaf 0,6ML om een ideale, natuurlijke kin te creëren.

Wat zijn de kosten?

Bij Sonsbeeck Kliniek is een kincorrectie mogelijk vanaf 175 EUR voor 0,6ml. Mocht dit niet genoeg zijn om aan uw wensen te voldoen is het mogelijk om deze hoeveelheid de verhogen voor een meerprijs.

Filler behandelingen worden altijd per ML betaald.

Heeft u een vraag waarvan het antwoord hier niet tussen staat?

Stel uw vraag door uw gegevens en vraag hieronder in te vullen:

VERZENDEN

Plan uw kincorrectie behandeling bij Sonsbeeck Kliniek

Het is mogelijk om een vrijblijvend consult in te plannen om antwoord te krijgen op al uw vragen.