Fillers in Arnhem bij Sonsbeeck Kliniek

Fillers Arnhem – Bent u op zoek naar een kliniek voor fillerbehandelingen in Arnhem? Dan bent u bij Sonsbeeck Fillers aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende fillers in Arnhem; lip fillers, jukbeenderen & wangen, kaaklijn, kin en nog veel meer! Met fillers kunnen wij het volume in uw gezicht herstellen. Hierdoor zal u een jeugdig uiterlijk krijgen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze u kunnen helpen. Voor fillers in Arnhem nodigen wij u uit in onze kliniek.

Al onze fillers zijn tijdelijk en blijven afhankelijk van de plek waar ze worden geplaatst 9 maanden tot 1 jaar aanwezig. Wij werken uitsluiten met A-merken die goedgekeurd zijn door de Europese regelgeving. Wilt u fillers in Arnhem laten plaatsen en heeft u nog twijfels of vragen? Het is mogelijk om een vrijblijvend consult in te plannen met de behandelend arts om advies op maat te krijgen. Wij luisteren aandachtig naar al uw wensen en vragen.

Bekijk alle fillerbehandelingen
Bovenlip lijntjes opvullen

Waarom Sonsbeeck Kliniek voor uw fillers in Arnhem?

ERVAREN ARTSEN

PERSOONLIJKE AANDACHT

NATUURLIJK RESULTAAT

GRATIS CONSULT

Fillers zijn uitermate geschikt om uw lippen op te vullen, volume in uw gezicht terug te brengen maar ook voor het opvullen van lijntjes in uw gezicht. Heeft u last van wallen, hangende wangen of kin/kaaklijn? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Onze artsen kunnen dit behandelen met fillers.

Al onze cosmetische artsen hebben jarenlange ervaring en zijn BIG-geregistreerd. Ze zijn gespecialiseerd in fillerbehandelingen en scholen bij om altijd up-to-date te zijn van de nieuwste trends. Bij Sonsbeek Kliniek staan uw wensen hoog in het vaandel. Wij luisteren aandachtig naar uw vragen en wensen om u te voorzien van een geweldig, natuurlijk resultaat.

Lip fillers arnhem

Heeft u vragen over onze behandelingen?

Wat kost een fillerbehandeling?

De prijzen van de fillerbehandelingen kunnen verschillen. Dit ligt aan de zone en de hoeveelheid ml filler dat er nodig is bij het behandelen. Bij ons kunt u al terecht voor een fillerbehandeling vanaf 150 EUR. U betaald bij onze behandeling altijd per ML filler dat er wordt gebruikt. Wij geven van te voren in het gratis consult aan hoeveel ml er nodig is. Wilt u toch meer opvulling aan bijvoorbeeld uw lippen? Dan kunt u tegen een meerprijs meer ml laten plaatsen.

Hoe lang duurt een fillerbehandeling?

Een behandeling met fillers in Arnhem duurt in totaal ongeveer 30 minuten. Dit is inclusief een korte intake waarbij u met de behandelend arts uw wensen bespreekt. Dit vrijblijvende consult kunt ook vrijblijvend inplannen.

Lip fillers in Arnhem

Bent u niet gezegend met mooie volle lippen? Bent u niet tevreden met de huidige vorm van uw lippen? Dan kunnen wij van Sonsbeeck Kliniek u behandelen met lip fillers in Arnhem. Door mooie, volle lippen krijgt u een jeugdige uitstraling. Wij zorgen voor een uiterst natuurlijke lippen die bij uw gezichtsvorm passen. Onze artst gebruikt de nieuwste technieken om uw lippen optimaal te vergroten met lip fillers in Arnhem.

In de filler zit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof zorgt voor meer volume en het maakt uw lippen steviger. Tegelijkertijd krijgt uw lip een mooie en natuurlijke vorm en zullen de lijntjes rondom de lippen verdwijnen. Voor lip fillers in Arnhem nodigen wij u uit bij Sonsbeeck Kliniek!

Lip fillers

Jukbeenderen Fillers

Mooie, hoge opvallende jukbeenderen zorgen voor een jeugdig uiterlijk. Dit kenmerk staat voor vrouwelijke schoonheid. Wilt u meer kracht in uw gezicht? Laat u dan behandelen met fillers voor uw jukbeenderen. Het vet en volume van uw gezicht neemt in de loop der jaren af door het verouderingsproces van uw huid. Dit kan er voor zorgen dat u er onterecht moe en gestrest uit ziet.

Bij Sonsbeeck Kliniek kunnen onze artsen uw jukbeenderen en wangen behandelen met fillers. Wij kunnen u er weer fris en jeugdig uit laten zien door meer volume te creëren in uw gezicht door middel van fillers in Arnhem.

Alle fillerbehandelingen van Sonsbeeck Kliniek

Bij Sonsbeeck Kliniek kunt u terecht voor allerlei verschillende behandelingen met fillers. Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of wilt u gebruik maken van een vrijblijvend consult? Dan kunt u op de afspraken pagina eenvoudig een afspraak inplannen op een gewenst tijdstip.